weecos & giveaway

(Yhteistyö) Weecos on aarreaitta kestäviä valintoja etsivälle! Kauppapaikka kokoaa yhteen kotimaisia vastuullisia yrityksiä ja valikoimassa on mm. kodin ja sisustuksen pientuotteita, vaatteita, koruja, laukkuja, kosmetiikkaa ja lapsille vaikka mitä kivaa. Weecos-yhteistyön myötä katselin sivuston tarjontaa ja ihania uutuuksia sekä poimin suosikkeja, jotka iskivät erityisesti ulkonäkönsä, oivaltavuutensa ansiosta ja kestävien materiaaliensa ansiosta.

 

 

WeecosKestäväLifestyle_mOderneko

 

1 Saana ja Olli, Myrskyn jälkeen -tyynynpäällinen 47€ & kosmetiikkapussukka 37€ 2,3 Taulu ja tapetti, Sumusää-juliste (A3) 13€ & Retki-postikortit 2€/kpl 4 MOIMOI, Diamante-korvikset 29€ 5 Bombotti, Selected-tarjotinteline 29€ 6 Rara, Soma-kaulus kasviparkittua nahkaa 35€  7 Kenkäpaja Pihka, Kelmi-salkkureppu 329€ 8 Piccu, Aava-pussilakanat luomupuuvillaa 39€/kpl

 

Weecosilla on arviointiperusteet, joiden pohjalta yritykset valitaan: tavoitteena on, että myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Nykymaailman informaatiotulvassa on mahtavaa ettei tarvitse kahlata nettiä tuntikausia ja etsiä hyviä valmistajia yksitellen, vaan niitä löytää kätevästi yhdestä kauppapaikasta – läpinäkyvän tiedon kera.

 

WeecosKestäväLifestyle_mOderneko

1 Mifuko, Bundi-pehmopöllö 35€  Vuonue ja viipsinpuu, Pipo sipulitupsulla 58€  Ella ja Ebba, Aalto-vauvapeitto 40€  4 With love Sanna Hopiavuori, Edith-pussukka kierrätysnahkaa 49€  5 Design tuned, Garden wall -seinäkasvatusjärjestelmä 98€ 6 Kike Rigu, Anonymous cat -korvikset 28€ 7 Iloni, Kalakaverit-pussilakanasetti 74€ 8 Papu, Retki-shortsit 34€ (nyt -40%)  9 Mum’s, Kala-villamatto 180€

 

Weecosin myyjäyritysten takana on omaan juttuunsa vihkiytyneitä ihmisiä, kestäviä arvoja ja ihania tarinoita. On huippuarvokasta, eikä nykyään mitenkään itsestään selvää, tietää mistä, missä ja kuka tuotteen on valmistanut. Mukana on mm. Vuonue ja Viipsinpuun kasvattamien kainuunharmaslampaiden villasta tilalla käsin kudottuja myssyjä, Mia Höytö Cosmeticsin kotimaista luomukosmetiikkaa pohjolan luonnon antimista ja orgaanisista raaka-aineista ja Papun mahtavia luomulastenvaatteita Hanna-Riikka Heikkilän herkullisilla kuvituksilla.

 

”Weecos lifestyle on pyrkimystä parempaan.” Naulan kantaan! Pyrkimys parempaan, ei mustavalkoista ehdottomuutta, armotonta täydellisyyttä. Valinta kerrallaan. Joka päivä. Samalla kaikesta kauniista ja hyvästä nauttien.

WeecosKestäväLifestyle_mOderneko

O S A L L I S T U  A R V O N T A A N :

Mitä muita tuotteita tai minkä yrityksen haluaisit nähdä Weecosissa? Kommentoimalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa ihanan Saana ja Olli Myrskyn jälkeen -tyynyliinasetin, arvo 94€. Tyynyliinat ovat 100% hamppua, kooltaan 40x60cm. Mainitse kommentissa myös värisuosikkisi: maistuisiko uni makoisimmin mustavalkoisilla, valkomustilla vai valkovihreillä tyynyliinoilla? Arvonta on päättynyt to 27.8.2015 klo 24.00.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

// Weecos is a great Finnish sustainable marketplace that offers sustainable products like clothing, interior and homeware, cosmetics, jewelry, bags & other accessories etc. Their aim is that all the products in Weecos are produced by respecting the environment, humans and animals. Such a huge help for a consumer like you and me to find sustainable products in one place with transparent product info. Love it!

 

Comments

40
 • Jasmiina K

  Ideakoru olisi varmasti oiva lisä weecosin merkkikavalkadiin! Musta-valkoiset tyynyliinat olis meidän mustille pellavalakanoille mahti pari! 🙂

  Vastaa
 • Katri

  Weecosilla on kyllä nyt jo hyvä valikoima, mutta ehkä kaipaisin vielä heidän valikoimiin jotain eettisiä ja ekologisia urheilu/joogavaatevaihtoehtoja, jotka olisi tietenkin vielä kaiken lisäksi kauniita ja mukavia käyttää! 🙂 Mustavalkoiset tyynyliinat ottaisin mielelläni kotiini.

  Vastaa
 • Roosa

  Naisten vaatteisiin lisää vaihtoehtoja, urheiluvaatteet ja monikäyttöisiä oversize-yläosia.
  Mustavalkoiset tyynyt olisi huiput!

  Vastaa
 • Katja

  Store of Hope voisi olla hyvä lisä Weecosin valikoimiin. Mustavalkoiset tyynynliinat pääsisivät meille olohuoneen sohvaa koristamaan. Toki siinäkin tulee välillä torkuttua… 🙂

  Vastaa
 • Anu

  Ideakorua minäkin olisin ehdottanut Weecosiin 🙂 Valkomustat tyynyliinat sopisi meille.

  Vastaa
 • Jossu

  Chao&Eeron korut! Mustavalkoiset tyynyliinat olis aivan ihanat!

  Vastaa
 • Sanna

  Oi! Nuo mustavalko-tyynyliinat ovat todella kauniit, vaikka yleensä en olekaan mustan ystävä. Kaupassa ei ainakaan tällä hetkellä näy NOUKIa tai Kainoa – ehkäpä ovat tulossa? Mikseivät myös KraaKraan kehykset sopisi tänne!

  Vastaa
 • mirajanita

  Mummi ja minä pesuaineet monipuolistaisi weecoksen valikoimaa.
  Ekomuodista ja asusteista löytyykin jo kattavasti tarjontaa, joista muka va ja kenkäpaja pihka kuuluvat ehdottomiin suosikkeihini.
  Mustavalkoiset tyynyliinat viehättää silmää eniten.

  Vastaa
 • Jose

  Koska kotikaupunkia pitää suosia, niin heitän kehiin kovan kolmikon: Kui Design, Klo Design, Kotona Design. 🙂 Ideakoru voisi myös sopia kaupan valikoimaan. Mustavalkoinen on jotenkin kiehtovin väri, näyttää huisalta!

  Vastaa
 • Hanna Halttunen

  Mainion lastenvaatteet olisi kiva lisä
  Papun rinnalle 😊

  Ja mustavalkoiset tyynyliinat olisivat ihanat 😊

  Vastaa
 • Niina

  Ihania juttuja kaikki! Lastenvaatteista ja pirpanoiden kamppeista sekä huonekaluista olisi kiva tietää yleisesti lisää ekovalintoihin. Ihan suosikki lakanoista on tuo nro 3 eli valkovihreä. Niissä unet on varmasti pehmoisia 😉

  Vastaa
 • Anis

  Mantrabandin ihanat korut olisivat huippu lisäys! valkomusta olisi ihana palkinto <3

  Vastaa
 • Kristiinahoo

  Hmm… Weecosilla on kyllä kattava ja ihana valikoima, mutta kenkiä ei ole tarjolla. Esimerkiksi Kenkäpaja Pihkan ihanat nahkakengät olisivat varmasti monen mieleen, sekä näin talven lähestyessä Arctipsin huopasaappaat. 🙂

  Vastaa
  • Kristiinahoo

   Ja unohdin mainita värisuosikkini tyynyliinoista! Valkomustat olisivat täydelliset. <3

   Vastaa
 • Aino

  Ekologisia, kauniita ja mukavantuntuisia äitiys- ja imetysvaatteita ei kauheasti tule vastaan. Melli Ekodesignilta löytyy joitakin perusjuttuja. Meille sopisivat nuo valko-vihreät tyynyliinat. Niiden päällä olisi hyvä köllöttellä vauvaa ruokkiessa😍. Ja myöhemmin sopisivat lastenhuoneeseen…

  Vastaa
 • Sanph

  Oi, törmäsin tähän verkkokauppaan jokin aika sitten, mutta kerkesin jo unohtaa tämän. Kiitos muistutuksesta! Weecosin tarjonnassa on jo nyt todella kattavasti omia suosikkejani, mutta jos jotakin toivoisin, niin huonekaluvalikoimaa voisi kasvattaa. Tosin huonekalut tuovat aina omat haasteensa nettikaupoille varastointeineen ja lähetyksineen.

  Nuo kaikki värivaihtoehdot ovat omalla tavallaan ihania, mutta tällä kertaa valkomusta iskee eniten.

  Vastaa
 • Vips

  Hienoja tuotteita. Valikoimaa voisi täydentää kengillä ja ohuilla hammam-tyylisillä pellavapyyhkeillä, joita ei tosin kukaan taida valmistaa?!
  Tyynyliinoista valko-vihreä on miellyttävin yhdistelmä.

  Vastaa
 • els

  Olipas hyvä valikoima, moni listallani oleva merkki olikin jo myynnissä! Mieleen tuli kätevät Mayn metallikorit ja Terhi Pölkin kengät. Ihanasta Saanasta ja Ollista voiton vie vihreä-valkoinen, sillä menossa kova halu maalata olohuoneen seiniä kyseisen vihreän sävyllä – ehkä tyynyt siis lievittäisivät pahinta intoa aluksi.

  Vastaa
 • e-Liina

  Weecosilla on kattava valikoima jo nyt, mutta kengät voisivat olla kiva lisä! 🙂

  Vastaa
 • salli

  On tosi paljon valikoimaa mut jotain jotain kenkiä ehkäpä

  Vastaa
 • Kukka

  Lastenvaatteissa olisi kiva olla vielä enemmän yhtä lailla tytöille kuin pojille sopivia, iloisia vaatteita. 🙂 Tyynyliinoista passaisi parhaiten valko-vihreät. 🙂

  Vastaa
 • Eevis

  Kengät voisivat olla hyvä täydennys. Mustavalkoiset valitsisin!

  Vastaa
 • Solja

  Kodin tuotteiden valikoima voisi olla laajempi, vaatteita ja asusteitahan Weecosista löytyy aika hyvin. Tyynyliinoista ihanin on valkomusta.

  Vastaa
 • saya

  Lisää valikoimaa vaattteisiin ehkä, en osaa nimetä mitään tiettyjä merkkejä. Mustavalkoiset tyynyliinat olis kivat 🙂

  Vastaa
 • Rombo

  Olisin kaivannut vähän laajempaa miesten mallistoa. Ja musta-valkoinen on suosikki!

  Vastaa
 • Henna

  En ollutkaan hetkeen käynyt weecosissa, ja merkkivalikoima oli mielestäni lisääntynyt jo nyt huomattavasti! Yllämainitut Kaino sekä Mummi ja minä sopisivat kyllä hyvin joukkoon.
  Saana ja Olli tyynyliinoista omaan kotiin sopisi parhaiten vihreäkuvioiset.
  -Henna

  Vastaa
 • Marja Porkka

  Eniten kiinnostaa kaikenlainen sisustukseen liittyvä tavara kynttilöistä lähtien.
  Musta-valkotyynyliinat olisivat mieluisimmat.

  Vastaa
 • minttu47

  Koruja voisi olla enemmänkin. Valko-musta olisi väri.

  Vastaa
 • Sannuli

  Supermood olisi kiva lisä Weecosin valikoimiin ! Valkomustat tyynyliinat olisivat kivoimmat 🙂

  Vastaa
 • Henna73

  Kenkiä toivoisin. Mustavalko on kiva

  Vastaa
 • sikkuralla

  Mainion tuotteet olisivat kivoja. Mustavalkoinen on lempparini.

  Vastaa
 • ensu

  MainioClothing tuli minullakin mieleen. Mustavalkoinen sykähdyttää eniten.

  Vastaa
 • lehtoemo

  SalmiakStudion ihanat laukut olisi kiva lisä, en ainakaan nopsaan vielä löytänyt valikoimista. Think Today löytyi, hyvä! Mustavalkoinen vaihtoehto on suosikkini.

  Vastaa
 • Hiisukas

  Pienten lasten äitinä kiinnostaa kaikki lasten vaatteet sekä säilytykseen liittyvät tuotteet. Valkomusta viehättää eniten.

  Vastaa
 • Riikka Kurru

  Oon tyytyväinen valikoimaan ja tuntuu, että löytävät itse parhaat uudet jutut 🙂
  Toisaalta kun miettii, niin tuo jo mainittu Mainio olis kyl mainio lisä!
  Vihreä-valkoiset tyynyliinat olis ihanat!

  Vastaa
 • Julie

  Printit ja kortit on aina tarpeen. Esimerkiksi Lotta Vuorman taide on upeaa! Mustavalkoinen minuun iskee arvottavista! 🙂

  Vastaa
 • Susanna

  Lumoan -tekstikorut ja vintagemekot olisi kiva lisä valikoimaan. Saana ja Olli kuuluu ehdottomiin suosikkeihini, näistä tyynyliinoista ottaisin enemmän kuin mielelläni mustavalkoiset.

  Vastaa
 • Neska

  No vaikka kankaita voisi lisätä valikoimaan. Suosikkini tyynyn väreistä on valkovihreä.

  Vastaa
 • Jenni

  Esim. 1kertaa2 tulisi mieleen sisustuspuolelta ja vaatepuolelta Costo, sekä jo mainittu Mainio. Valkovihreä on suosikkini.

  Vastaa

Something to Say?

Your email address will not be published.