Tulikivi soapstone

Kun mainitaan v u o l u k i v i, monella herää kauhunsekaisia mielikuvia vanhanaikaisista, pyöristetyin kulmin ja sekavin yksityiskohdin varustetuista takoista menneiltä vuosikymmeniltä. Auts!

Vuolukivi on kuitenkin mainio kotimainen ja kestävä materiaali, jolla on erinomainen lämmönvarauskyky, ja oli iloinen ylläri bongata Habitaressa Tulikiven uusi kuusikulmainen (48 x 48 mm) vuolukivimosaiikki. Hieno moderni tulkinta oivallisesta materiaalista. Tulikivi kertoo vuolukiviensä olevan kotimaisia, joskin mosaiikin kohdalla mainintaa ei erikseen ole.

TulikiviMosaiikki_mOdernekoTulikiviMosaiikki_mOderneko

”Suomalainen vuolukivi on lämmönvarauskykynsä vuoksi oiva lattiamateriaali kylpyhuoneisiin lattialämmityksen kanssa. Se on myös turvallinen valinta, sillä se ei ole märkänäkään liukas.” Vuolukivi soveltuu hyvin sekä seinä- että lattiapinnoille, ja on kaunis ja ajaton valinta.

// Soapstone is a great local material in Finland: durable, beautiful and good heat capacity. Love the modern soapstone hexagon mosaic from Finnish Tulikivi.

PHOTOS Tulikivi & Avotakka