styling for weecos

Vietimme jokin aika sitten pari älyttömän kivaa päivää Tampereella. Stailasimme Weecosille talvisia kokonaisuuksia myyjäyritysten tuotteista ja viritimme Finlaysonin TR1-hallin juhlakuntoon porukan pikkujouluja varten. Kukkakauppa Mehitähden Marika Vuorenmaa toteutti vallattoman hienot himmelit jäkälästä ja huumaavasti tuoksuvasta eucalyptuksesta. Kuvaushommista vastasi Tuomas Mikkonen – alla muutama otos lopputuloksesta. Hauska duuni, mainioita kestävän lifestylen tuotteita ja yrityksiä, ihania tyyppejä ja inspiroiva miljöö.

// We greatly enjoyed this piece of work with awesome people and sustainable products; styled & shot wintery photos for Weecos – sustainable marketplace in an amazing location, an old factory building TR1 in the Tampere Finlayson area.

STYLING Sanna Viik & Riina Toikko / TilaInterior PHOTOS Tuomas Mikkonen

weecos_tuomasmikkonen_TilaInterior_stailaus_valokuvaus

Elonkierto -ryijy, Saana ja Olli. Kuvauslaina & myynti Suomen Käsityön Ystävät. Rosemari-laukku, MOIMOI. Poimu-huivi luomumerinovillaa, Tarttuva.

weecos_tuomasmikkonen_TilaInterior_stailaus_valokuvaus

Nidaba-viltti, Tarttuva. Vanja-laukku, pieni, Kenkäpaja Pihka. Poimu huivi luomumerinovillaa, Tarttuva.

weecos_tuomasmikkonen_TilaInterior_stailaus_valokuvaus

Joulukalenteri, Kanelimaa. Kauko-pehmo, Mifuko. Ristikko-rusettimekko, Papu. Raita-legginsit, Papu.

weecos_tuomasmikkonen_TilaInterior_stailaus_valokuvaus

Hapsu-laukku, Annie Eleanoora. Joulukortti, Kanelimaa. Fringe-kaulakoru, With Love Sanna Hopiavuori. Pisarat-korvikset, Uhana Design. Musta lintu -korvakorut, Nouseva Myrsky. Soma-kaulus, vaalea, Rara. Bow beanie, musta, MUKA VA.

Koko stailaus- ja kuvauskonsepti kumpusi Weecos-lifestylen kantavista teemoista: välitä, harkitse, korvaa. Nämä ihanat kestävän elämäntavan periaatteet ottivat konkreettisen muodon aidoissa ja osin jo pitkän elämän nähneissä materiaaleissa, patinoituneessa puussa ja ryppyisessä pellavassa, kasveista rakennetuissa himmeleissä, joiden muotokieli nojaa suomalaiseen perinteeseen, vähemmän on enemmän-linjan sommittelussa ja tietenkin Weecosin myyjäyritysten tuotteissa, joissa kestävät arvot yhdistyvät herkullisesti moderniin estetiikkaan.

weecos_tuomasmikkonen_TilaInterior_stailaus_valokuvaus

Cool!t -lasinalustat, Think Today. Palmu-lasit, Lasistudio Jan Torstensson. Diamante-kaulakorut, silver, MOIMOI. Uutukaiset graniitin sävyiset Arctica-lautaset ja aterimet lainasi Arabia.

Himmeleiden valosarjat ja kynttilät hohtivat tehdashallissa hämärän hyvinä kavereina, kun kahdeksanmetrisen pöydän molemmin puolin kokoontui illan pimetessä iso joukko Weecos-porukkaa (kuvia itse juhlista Weecosin-blogissa). Näiden tyyppien kanssa olisi juhlinut mielellään!

• Weecos

[…] We did a fun collaboration project with TilaInterior for Weecos sustainable marketplace. Here’s a couple images from the part we shot with models. Check interior & prop styling sneaks from here! […]