styling for NCC

Suunnittelimme vastikään esittelyasunnon stailauksen rakennusliike NCC:n Jyväskylän Palomies -uudiskohteeseen. Asunnossa on ihana valkokuultokäsitelty tammiparketti, ja tällä kertaa innostuttiinkin lämpimien puumateriaalien ja vihreiden sävyjen yhdistelmästä. Jälleen stailauksessa on hyödynnetty mahdollisuuksien mukaan kestävämpiä vaihtoehtoja ja joukossa on kotimaista muotoilua, kuten Saana ja Ollin Aitta-matot Finartelle, jyväskyläläisen Jonas Hakaniemen Diamond-valaisin Kerainteriorille ja huopalaukku Lahtisille, aitoja luonnonmateriaaleja, puuta, pellavaa, villaa, aikaa kestäviä klassikkoja ja kirpparilöytöjä yhdistettynä skandinaavisiin muotoiluherkkuihin Finnish Design Shopista. Aina mukaan mahtuu myös jotakin itse väsättyä, kun sopivaa ei valmiina meinaa löytyä. Kasvit ovat paikallisesta viherpeukalon keitaasta Viherlandiasta.

// Our latest model home styling for NCC Housing is a mix of Finnish design, natural materials, wood, wool, linen, 2nd hand finds and timeless classics combined with delicious contemporary scandinavian design pieces. And always a little diy. Soft tones of green with warm wood.

PHOTOS © Riina / TilaInterior

NCCpalomies_es.asunto_web-3

NCC_stailaus_valokuvaus_interior

O l o h u o n e  &  r u o k a i l u t i l a

Taru-sohva, Junet, kangas Valore, sävy 15 Natur, Orient Occident. Wieniläistuolit, ruokailutilan Orno-riippuvalaisin, Artek Nojatuoli 45 ja kukkapöytä, 2nd hand. Tampere-tarjoiluvaunu, Everyday Design. Silke Bonde Leaf Me -printti, Poster Club. Menu JDWA -pöytävalaisin, Finnish Design Shop. Harmaa Aitta-matto, Finarte. Viherkasvit, Viherlandia.

NCCpalomies_es.asunto_web-8

E t e i n e n

Naulakko ja työpöytä vanerista, itse tehty. Aitta-matto, Finarte. Huopalaukku, Jonas Hakaniemi for Lahtiset. Coco Lapine Precious Finds No. 02 -printti, Poster Club. Wieniläisjakkara, 2nd hand.

M a k u u h u o n e

Kerainterior Diamond-kattovalaisin, design Jonas Hakaniemi. Wieniläistuoli, 2nd hand.

NCCpalomies_es.asunto_web-2

M a k u u h u o n e 2

Annansilmät Aitta -korituolit, 2nd hand. Ferm Living Grid -tapetti, Finnish Design Shop. Menu JDWA -pöytävalaisin, Finnish Design Shop. Menu Yeh Wall -sivupöytä, harmaa, Finnish Design Shop. Finarte Letti -villamatto, Asko.