lullaby pendants

Monica Fösterin tanskalaiselle Lightyearsille suunnittelema kaunis Lullaby-valaisinsarja (P1, P2, P3) on valmistettu uudesta, innovatiivisesta materiaalista: mineraalipohjaisesta kivipaperista. M i e l e n k i i n t o i s t a! Kuultavan ja herkän valkoisen kaverina ja kontrastina saarnilamellit.

Kivipaperi on valmistettu murskatusta kalkkikivestä, se kestää vettä eikä repeydy. Valo siivilöityy paperin läpi pehmeästi eikä häikäise – samaan tyyliin kuin opaalilasivalaisimissa. Jos osaan laskea 1+1 olettaisin tämän materiaalin olevan huomattavasti kevyempää. Ja varsin ekologista. Myös minimalistisen moderni muotoilu miellyttää! Tämä on ehdottomasti niitä juttuja, joita pitäisi päästä itse näperöimään…

Löytyy Finnish Design Shopista, hinnat 159 / 229 / 348 €.

// Lullaby pendants by Monica Föster for Danish Lightyears. The lamps are made of a new innovative and sustainable material: stone paper that filters the light beautifully and is very light as well I suppose. Super beautiful.

PHOTOS Lightyears

valaisinMuotoilu_mOderneko