loft home

Olemassaolevien rakennusten ja kotien remontointi on merkittävää kestävästä näkökulmasta. Tällaiset vanhat tehdaskiinteistöt ovat herkullinen mahdollisuus uusille asumuksille – niissä on sitä jotakin mikä uusista jää puuttumaan.

Näissä kuvissa on vanhaan tekstiilitehtaaseen remontoitu koti Frankfurtissa. Hauska yhdistelmä uutta ja vanhaa, kirkkaita ja luonnonläheisiä värejä, metallia, puuta, tiiltä ja taitaapa kakkoskuvan pöytäsyvennyksessä olla saviseinääkin.

loftkoti_mOderneko

Tällainen tilaisuus tuskin tuosta vain tipahtaa kohdalle, mutta ideoita voi aina poimia talteen. Interior Design Magazinen sivulta löytyy muitakin mainioita remppaprojekteja.

// Lovely home & retrofit in an old textile mill in Frankfurt.

PHOTOS anne catherine scoffoni VIA interior design magazine, DESIGN Anja Thede Architektur und Kommunikation im Raum