Kinfolk | Slow living

Kinfolk Magazine on jotakin niin mainiota ettei oikein tiedä kuinka aloittaisi tai mitä sanoisi välittääkseen sen ihailun, jota kyseinen julkaisu herättää. Uskaltaisinko sanoa, että kaunein lehti, mitä olen koskaan lukenut? Ja kun lehden avaa ja uppoutuu tarinoihin, myös sisältö on yhtä valloittavaa. Alusta loppuun. Klik klik boom. Rakkautta ensi silmäyksellä.

Yksinkertaistamista, hitaampaa elämää, yhteisöllisyyttä, enemmän aikaa ystäville ja perheelle. Siinä tiivistetysti Kinfolkin olemassaolon syy. Slow lifestyle magazine.
kinfolkMagazine_mOderneko

Lehti ilmestyy neljännesvuosittain ja sen tekemiseen osallistuu joukko huipputaitavia ihmisiä Köpiksestä Cape Towniin – niin kuin itse kuvailevat. Jokaisessa lehdessä on oma teemansa; olen viime aikoina lueskellut mm. kesästä luopumiseen ja pimeämmän kauden vastaanottamiseen ajankohtaista vol. 14 The Winter Issue ja yrittäjälle osuvaa vol. 15 The Entrepreneurs Issue. Kinfolkin kuvissa ja värimaailmassa on eteerisen pehmeitä tunnelmia ja sama fiilis välittyy tarinoista. Joka numerossa on hauskoja toistuvia juttuja, kuten My bedside table, herkullinen kuvaus kiinnostavan ihmisen yöpöydän sisällöstä ja A Day in the life, jossa pääsee sukeltamaan luovien ammattilaisten työn ja hyvinvoinnin tasapainoon. Ja sopii niin kuin nenä päähän – sivut on painettu paksulle mattapaperille ja niitä selaillessa yrittää olla erityisen varovainen ettei vain kaada teekuppia tai muuten tärvele luomusta, vaikka elämän jälkiä toki saakin tulla.

Kinfolkin voi tilata 60:n dollarin vuosimaksulla ja nettisivujen mukaan irtonumeroita löytyy nykyään (jihuu!) myös Helsingistä mm. Akateemisesta, Mokosta ja Lokalista. Kinfolkilla on myös herkullinen Instagram, jota ei kannata olla seuraamatta.

// Kinfolk | Slow living magazine is my new best friend, cherished and kept with love. A killer combination of sensitive aesthetics and sweet stories.

PHOTOS Kinfolk