kasaa cardboard shelf

Teemu Järven Showroom Finlandille suunnittelemat hauskat KASAA-hyllymodulit on valmistettu kierrätyspahvista. Muotoilultaan yksinkertaisen moderni KASAA-hylly on mutkaton kasata, muunnella ja siirtää. Moduleita on kahta eri kokoa.

Puhtaan valkoinen paperipinta on mainio yhdistelmä luonnollisen ruskean pahvireunan kanssa. Käytön tuomat pienet kolhut ovat osa materiaalin luonnetta. Ensimmäisenä näistä tulee mieleen lastenhuone – näitähän olisi kiva lasten vähän värittää ja tuunata. Myös työhuoneessa toimisi kivasti muunneltavana kirjahyllynä. Kun kilometrit tulee täyteen, vesiliukoisen liiman ansiosta hylly on täysin kierrätettävä.

// Finnish Teemu Järvi has designed this simple & modern recycled cardboard shelving system – KASAA.

PHOTO Kalle Kataila DESIGN Teemu Järvi

kasaa_cardboardshelf_mOderneko