gingerbread house, london

Tämä vanhaan tehdaskortteliin rakennettu uusi koti on ihana yhdistelmä oivaltavaa arkkitehtuuria, selkeitä linjoja ja kodikkuutta – josta erinomaisena esimerkkkinä julkisivun hauska pärepanelointi. Sisätiloissa puupinnat ja sileä hartsilattia pelaavat mahtavasti yhteen. Kodissa riittää luonnonvaloa, mistä pitävät huolen kattoikkunat useammassakin tilassa ja isot, lattian rajasta alkavat ikkunat/liukuovet. Kuinkahan tällaiset kattoikkunat toimisi näillä leveysasteilla kunnon lumipyryssä ja pakkasessa? Tykkäisin kyllä niin vietävästi.


// Interesting new build behind a reconstructed wall of a former Victorian box factory. Love the use of wood, sleek resin floors and the flooding natural light. 

 

PHOTOS chloe dewe mathews ARCHITECT laura dewe mathews VIA dezeen


minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

minimalistArchitecture_mOderneko

 

Something to Say?

Your email address will not be published.