compact living: StudioKoti

Tämän vuoden asuntomessuilla Vantaalla oli mahdollisuus päästä tutustumaan varsin erityiseen kohteeseen: Saton Studiokoti on tosi viehättävä ja kompakti yksiö. Vain 15,5 m2, lähes neljä metriä korkeaa tilaa, isot ikkunat ja mainiosti portaisiin integroidut säilytystilat.

StudioKotiSato_mOderneko

”Uudisrakennuksiin tulevat StudioKodit ovat avaria yksiöitä, joissa korostuvat laadukkuus ja design muun muassa räätälöidyillä kaluste- ja sisustusratkaisuilla. StudioKoti on lähes neljä metriä korkea ja lattiapinta-alaltaan kompakti. Sato StudioKoti tuo yksiöitä tarjolle sellaiseen hintaluokkaan, johon ei tällä hetkellä ole markkinoilla tarjontaa. Vantaalle suunnitellussa pilottikohteessa tämä tarkoittaa 500 € vuokraa.”

Kompaktia asumista ja oivaltavia ratkaisuja, estetiikasta tinkimättä. Ihan mahtaavaa. Kaunis sisustus on huipputaitavan Susanna Vennon käsialaa.

// StudioKoti by Sato is a compact and cool studio home, only 15,5m2 full of clever solutions, almost four meter room height and reasonable priced. Effectice use of space but no compromises on aesthetics and atmosphere. Super!

INTERIOR DESIGN & PHOTOS Susanna Vento