coloria greenline

Kotimaisella Colorialla on valikoimissaan Uula iNTO-maalin kaltainen 100% muoviton ja hengittävä, ympäristöystävällinen sisämaali, joka on M1-luokiteltu ja vesiohenteinen. Coloria Greenline on emissiovapaa eli se ei vapauta huoneilmaan VOC-päästöjä, formaldehydeja, ammoniakkia tms. Sisäilmaa parantaviin ominaisuuksiin kuuluu myös maalipinnan antimikrobisuus, joka estää homeiden, bakteerien ja sienten kasvua. Vaihtoehtoina silkinhimmeä sisustusmaali ja puolihimmeä remonttimaali. Hajuton maali on sävytettävissä useimpien sävykarttojen mukaan.

”Greenlinella voit maalata puuta, kipsi- ja puukuitulevyä, erilaisia kiviaines-, tiili- ja tasoitepintoja, pinkopahvia jne. Uutta tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattuja. Hyvän lämmönkeston ja tarttuvuuden myötä Greenlinea voi käyttää myös takkojen, palomuurien ja ”pönttöuunien” maalauksessa. Koska Greenline on öljymaali, tulet pitämään myös sen maalattavuudesta; se on nimittäin erinomainen.” Tätä voisi itsekin testata joskus, kun maalipensseliin päättää tarttua.


// Finnish Coloria has a great sustainable paint series ”Greenline”. The paints are non-toxic, odourless and petrochemical-free.  

coloriaGreenline_mOderneko

Something to Say?

Your email address will not be published.