&bros

&BROS on kolmen muotoilijan ja graafisen suunnittelijan designkollektiivi, jonka tuotteet ovat hauskasti oivaltavia ja materiaalivalinnoissa on kiinnostavaa kokeilullisuutta: mm. valaisimet on valmistettu pääosin pahvista. Ulkonäön ja toimivuuden lisäksi kaverit ovat miettineet hommaa muutenkin: valaisimet mahtuvat uskomattoman pieneen pakkaukseen ja Carry me home -pöytä on helppo napata kainaloon ja kuljettaa mukana pienessä tilassa.

// Finnish design studio &BROS is a young and innovative collective of designers. Their products have a special playful touch and innovative materials like cardboard lighting.

”Our product line is modern with a hint of playfulness. We started off by designing and making everyday objects out of ceramics and textiles, and now our product range has expanded to small furniture and lighting. What will be the next step?”

DESIGN & PHOTOS &BROS.

Carry Me Home table