amsterdam vol 1

Amsterdam on kerrassaan ihana. Ennen kaikkea haluaisi jakaa sen rennon fiiliksen puistoissa ja kanavien rannoilla, mutta konkretiaa lienee helpompi esitellä ja toivottavasti palan tunnelmastakin saa napattua kiinni näiden avulla. Jaan vinkkejä kahteen eri juttuun että pituus säilyy inhimillisenä.

Aloitetaan suosikkialueesta JORDAANista, jossa olemme yöpyneetkin samassa B&B kahdesti. Haarlemmerdijk- ja Haarlemmerstraat-kadut sijaitsevat kyseisellä alueella, joka on pullollaan kahviloita, ravintoloita, putiikkeja, vehreitä kanavia, rauhallisia katuja, tunnelmallisia pieniä kujia ja amsterdamilaista elämää. Tuntuu, että on ihan sama missä siellä hiihtää – aina on ihanaa katseltavaa ja uutta löydettävää. Tässä muutamia omia suosikkeja sisustus-/lifestyleputiikeista.

//

Sharing some of my favourite lifestyle, interior and concept shops in Amsterdam, Haarlemmerdijk & Haarlemmerstraat in the Jordaan area.

amsterdam6_mOderneko

amsterdam8_mOderneko

amsterdam9_mOderneko

amsterdam5_mOderneko

SUKHA AMSTERDAM

amsterdam4_mOderneko

amsterdam3_mOderneko

SIX & SONS

amsterdam1_mOderneko

R E S T O R E D

SUKHA AMSTERDAM
Haarlemmerstraat 110
Huolella valittuja, kestäviä tuotteita. Sukha tarkoittaa Sanskritiksi elämäniloa, ja myymälä onkin kokonaisvaltaisen vaikuttava kokemus. 10+

SIX & SONS
Haarlemmerdijk 31
Konseptipuoti, josta löytyy kaikkea viehättävää vintage-huonekaluista lifestylelehtiin. Yläkerrassa söpö pieni kahvila.

R E S T O R E D
Haarlemmerdijk 39
Huikealla maulla rakennettu pieni putiikki, jossa taitavia suunnittelijoita, uniikkeja tuotteita, pieniä merkkejä.

A STORE WITHOUT A HOME
Haarlemmerdijk 26
Oivaltavia sisustustuotteita pelkistetyn tyylikkäässä myymälässä. Myös nettiputiikki.